látogató számláló

Plant Simulation 30 napos ingyenes kipróbálási verzió letöltése

Lépjen velünk kapcsolatba
ST6 Update Training
Lépjen velünk kapcsolatba
Legfrissebb verziók
Terméktámogatási oldalak > Kipróbálási verziók > PlantSimulation

Plant Simulation 30 napos ingyenes kipróbálási verzió

Optimalizálja logisztikai rendszereit a világ vezető diszkrét eseményorientált szimulációs szoftverével!

A Plant Simulation egy 3D-s, objektum orientált, diszkrét eseményvezérelt szimulációs alkalmazás, amely lehetővé teszi a valósághű logisztikai- és gyármodellek gyors felépítését. A fejlett statisztikai eszközöknek köszönhetően végrehajthatók szofisztikált gyártási elemzések is.

A 30 napos ingyenes kipróbálási verzió letöltésével kipróbálhatja, hogy a Plant Simulation szoftver hogyan tudja támogatni az Ön vállalatát az anyagáramlás fejlesztésében, valamint a gyártórendszerek kibocsátásának hatékonyabbá tételében. Az előredefiniált gyár- és logisztikai objektumok felhasználásával és parametrizálásával interaktív módon hozhatja létre a különböző szimulációs modelleket, és kihasználhatja a elemző eszközök nyújtotta lehetőségeket is. A kipróbálási verzió tartalmazza a 3D megjelenítést és az analízis eszközöket is.  

Annak érdekében, hogy még hatékonyabbá tegyük Önnek a tanulási folyamatot, küldeni fogunk „mit, hogyan” típusú tippeket a kipróbálási időszak alatt. A kipróbálás nem tartalmazza a karbantartást, valamint egyéb kapcsolódó Siemens PLM által nyújtott terméktámogatási szolgáltatást sem. Azonban hozzáférést adunk egy technikai fórumhoz, ahol segítséget kereshet, kapcsolatba léphet szakértőinkkel, és más fórum tagokkal a tanulási/kipróbálási időszak során.

Amennyiben kitölti az alábbi regisztrációs űrlapot és letölti a kipróbálási verziót a Siemens weboldaláról (ahová az űrlap a regisztrációt követően automatikusan elnavigál), akkor a kipróbálási időszak alatt támogatásban részesül a Plant Simulation-höz az Enterprise Group ügyféltámogatójától.

Töltse ki az alábbi űrlapot a támogatáshoz.

Cég:*
Név:*
Cím:*
Beosztás:*
Telefonszám:*
E-mail:*

Töltse le a szoftvert a Siemens WEB oldaláról

Plant Simulaton 30 napos ingyenes kipróbálási verzió